Sovinto kuvana: Kuvakisan kisa-aikaa jatkettu 8.5. asti!

#sovinto järjestää yhteistyössä Oulun seurakuntien, Lasten ja nuorten keskuksen ja Suomen Lähetysseuran kanssa oululaisten nuorten ideoiman kuvakisan, jonka kisa-aikaa on jatkettu 8.5. asti. Kisan pohjalta järjestetään Oulun keskustan seurakuntatalolla valokuvanäyttely, jossa yhteistyötahona myös Kirkkopalvelut ry. Kuvakisa ja näyttely liittyvät toukokuussa perjantaina 20.5. järjestettävään nuorten Sovinnon juhlaan, joka on osa tämänvuotisten Kirkkopäivien ohjelmaa Oulussa.

Oululaisten nuorten ideoima kuvakisa sovinnosta erityisesti nuorille ja nuorille aikuisille.

Kuvakisaan osallistuminen:

1. Ota kuva, joka kuvaa sovintoa jollain tavalla. Sovinto merkitsee eri asioita eri ihmisille, joten yhtä oikeaa tulkintaa ei ole. Luovuus valloilleen!

2. Jaa kuva 27.4.-8.5. välillä julkisella tilillä Instagramissa hashtageilla #YHDESSÄ2022 ja #sovinnonjuhlat TAI lähettämällä kuva #sovinnon yhteyspäällikölle Hannalle: hanna-karoliina.myllynen@hdl.fi otsikolla “Kuvakisa”. Liitä kuvatekstiin tai sähköpostiin kuvaus siitä, mitä kuva kertoo sinun mielestäsi sovinnosta.

3. Kilpailuun osallistuneista kuvista valitaan kymmenen (10) parasta, joista tehdään kuvanäyttely Sovinnon juhlaan 20.5.2022 Oulun Keskustan seurakuntatalon (Isokatu 17) aulaan, jossa se on yleisön nähtävillä 20.5.-9.6.2022 välisen ajan. #sovinto tekee valinnat kuvanäyttelyyn valittavista ja ilmoittaa heille 11.5.2022 mennessä. Somevaikuttaja Andreas Tolonen (@tolonenandreas) valitsee lisäksi kymmenestä kuvasta kolme (3) parasta, jotka hän julistaa ja palkitsee Sovinnon juhlassa herkkukoreilla. Kolmesta #sovinnon valitsemasta kilpailukuvasta teetetään lisäksi postikortit Sovinnon juhlaan.

Osallistumalla kilpailuun sähköpostitse tai käyttämällä Instagramissa kuvassa kisahashtageja (#YHDESSÄ2022 ja #sovinnonjuhlat) osallistuja hyväksyy tällä sivulla olevat kilpailun säännöt.

Kilpailun säännöt:

  1. Kilpailuaikaa on jatkettu 27.4.-8.5.2022 Osallistua voivat kaikki 15 vuotta täyttäneet henkilöt. Alaikäiset (alle 18-vuotiaat) saavat osallistua huoltajansa suostumuksella.
  2. Osallistuminen. Kilpailuun voi osallistua 27.4.-8.5. välisenä aikana joko sähköpostitse tai Instagramissa julkisella käyttäjätilillä kisahashtageja käyttämällä. Kuvan aiheesta ”Sovinto kuvana” ja kuvatekstin (mitä kuva kertoo sovinnosta) voi lähettää sähköpostitse #sovinnon yhteyspäällikölle Hannalle: hanna-karoliina.myllynen@hdl.fi TAI julkaista Instagramissa käyttämällä hashtageja #YHDESSÄ2022 ja #sovinnonjuhlat.
  3. Kilpailun aihe. Sovinto kuvana – mitä sovinto sinulle merkitsee, miten kuvaisit sovintoa? Sovinto merkitsee eri asioita eri ihmisille, joten yhtä oikeaa tulkintaa ei ole. Sovinto voi esimerkiksi liittyä ihmisten välisiin suhteisiin, omaan sisäiseen sovintoon, ympäristöön, yhteiskuntaan jne.
  4. Järjestäjät: #sovinto yhteistyössä Oulun seurakuntien, Lasten ja nuorten keskuksen ja Suomen Lähetysseuran kanssa. Sovinnon juhlissa ja valokuvanäyttelyssä kumppanina lisäksi Kirkkopalvelut ry.
  5. Voittajien valinta. Näyttelyyn valittavat kuvat (10 kpl) valitsee kuvakisan järjestäjätahoista #sovinto, ja heille ilmoitetaan 11.5.22 mennessä henkilökohtaisesti. Somevaikuttaja Andreas Tolonen valitsee kuvista kolme parasta, jotka hän julistaa ja palkitsee Sovinnon juhlassa 20.5.22. Kuvan idea ja sovinnon teemaan istuvuus ovat kilpailussa etusijalla, mutta arvioinnissa kiinnitetään huomiota myös ilmaisuun ja siihen, mitä erilaisia merkityksiä sovinnon teemasta löydetään.
  6. Palkinto. Valitsemme kaikkien 27.4.-8.5. välisenä aikana #YHDESSÄ2022 ja #sovinnonjuhlat-tunnisteella tai sähköpostitse ohjeiden mukaan kuvansa kilpailuun lähettäneiden joukosta kymmenen (10) kuvaa ja niistä kolme (3) parasta. Kymmenen parhaan kuvista tehdään kuvanäyttely Sovinnon juhlaan 20.5.2022 Oulun Keskustan seurakuntatalon aulaan, jossa se on yleisön nähtävillä 20.5.-9.6.2022 välisen ajan. Kymmenen parasta kutsutaan valokuvanäyttelyn avajaisiin 20.5. klo 20-20.30. Kolmesta kilpailukuvasta teetetään lisäksi postikortit Sovinnon juhlaan. Kisan erityistuomarina toimiva Andreas Tolonen palkitsee Sovinnon juhlassa kolme valitsemaansa voittajaa herkkukoreilla (sis. herkkuja).
  7. Kuvien käyttöoikeudet. Kuva on osallistujan itsensä ottama ja kuvaajalla täytyy olla lupa kuvan käyttötarkoituksen mukaiseen julkaisemiseen kuvissa tunnistettavasti esiintyviltä henkilöiltä. Jos kuvassa esiintyy alaikäinen alle 18- vuotias henkilö, kuvaajan tulee varmistaa kuvassa esiintyvän lapsen vanhemmilta, että hänellä on oikeus esiintyä julkaistavassa kuvassa. #sovinto saa vapaat käyttöoikeudet kilpailuun lähetettäviin kuviin. Käyttöoikeus koskee #sovinnon viestintää eri medioissa ilman erillistä suostumusta ja korvausta rajoittamattoman ajan. Kuvien yhteydessä mainitaan kuvaajan IG-käyttäjänimi ja/tai nimi. Kilpailuun osallistuvien kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla, #sovinto ei luovuta kuvia kolmansille osapuolille.

Ilmoitamme kuvanäyttelyyn valittaville 11.5.2022 mennessä. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt kilpailun säännöt. Palkintoa ei voida vaihtaa rahaksi, eikä se ole vaihdettavissa, neuvoteltavissa eikä palautettavissa.

Henkilötietojen käsittely: Kilpailun osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen ja henkilötietolain mukaisesti. Kilpailun aikana kaikki siihen osallistuneet henkilöt voivat saada #sovinnon lähettämää/tuottamaa kilpailuun liittyvää informaatiota.

Scroll to Top